szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

A pesto petrezselyemből is finom

Sulyok Józsefné, 2015. szept. 25.


Az olasz konyha klasszikusa a pesto, most petrezselyemmel újragondolva.

A pesto petrezselyemből is finom

200 g petrezselymet alaposan megtisztítunk, durvára vágjuk és turmixgépbe tesszük. 200 g dióbelet egy napra vízben áztatunk és a héjukat eltávolítjuk.

A fehér dióbelet is gépbe tesszük, 100 g füstölt tofut tormareszelőn lereszelünk és hozzáadjuk a többihez. 2 gerezd megtisztított fokhagymát összezúzzuk, majd azt is a gépbe tesszük, és az egészet összeturmixoljuk.

Közben hozzádolgozzunk 2 dl extra szűz olívaolajat, 1-1 teáskanál sót és őrölt borsikafüvet.

Kapcsolódó cikk: Petrezselyem, aminek vad változatat mérgező




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.november 03., vasárnap / 14:41

Gyümölcsös az erkélyen

2019.október 21., hétfő / 21:21

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 11:33

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 07:22

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 19., szombat / 15:01

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 17:02

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 16:28

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 02., szerda / 11:10

Krémalma: húsa a körtéé, íze az ananászé

2019.szeptember 23., hétfő / 09:18

Gömjuhar törzsén betegség


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia