szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Az előkelő, az érdekes és a modern

Sulyok Timea, 2008. márc. 26.


Három, hangulatában eltérő hálószobát mutatunk be a következőkben. Figyelemreméltó megoldások, melyek számot tarthatnak az érdeklődésre.

Az előkelő, az érdekes és a modern

 

Az első kialakítás nagyon barátságos, de mégis előkelő hatást keltő. A bútorok alakja, formavilága klasszikus jegyeket mutat. A kiegészítők azonban egy modern közegbe is megállnák a helyüket. A fal színének megválasztása bátorságot jelez, mely jó ötletnek bizonyult, hiszen a szoba napsütötte és meleg lett tőle. Ezt az érzetet erősíti a drapérián és az ágyneműn átfutó sárga árnyalat is. Így nem vált öncélúan arisztokratikussá a szoba, hanem ügyesen egyensúlyoz a régi és az új stílusjegyek között.

 

 

Itt a gyarmati időket időző, egyedi megoldást láthatunk. A szoba hangulatát nagymértékben befolyásolja, hogy az ágy egy dobogón helyezkedik el, s ezáltal uralja a szobát. A meleg, föld színek alkalmazása otthonossá teszi a helyiséget, a fehér - baldachinra emlékeztető - függöny fehérsége, pedig kellemesen hűsítő hatású. A bambusz bútorzat pedig az egzotikus jegyeit hangsúlyozza a helyiségnek. Már-már úgy érzem, hogy valóban a trópusokon vagyunk.

 


Ez a példa, ízig-vérig a mai modern térkialakítás példáját mutatja. A fal színe fehér, a bútorok vonalvezetés egyszerű, „sallangoktól” mentes.

A fekete bútorzat és a fehér fal színének kontrasztos megjelenését, nagyon hatékonyan oldja a meleg hatású bézs, barna és vörösesbarna színek alkalmazás, mely a kiegészítők szintjén nyilvánul meg. Modern és otthonos ez a szoba, s a szemnek is megnyugtató látvány.

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.június 20., csütörtök / 20:56

Mi rágja le a kikelt babnak a levelét a földtől 1 cm magasságban

2019.június 20., csütörtök / 20:46

Mi rágja le a kikelt babnak a levelét a földtől 1 cm magasságban

2019.június 18., kedd / 13:16

Selyem akác betegség

2019.június 18., kedd / 12:00

Selyem akác betegség

2019.június 17., hétfő / 01:16

Örökzöld magnólia-levélsárgulás ősszel

2019.június 17., hétfő / 01:05

Örökzöld magnólia-levélsárgulás ősszel

2019.június 14., péntek / 12:50

Paprika levél elváltozás

2019.június 09., vasárnap / 19:31

Mi rágja le a kikelt babnak a levelét a földtől 1 cm magasságban


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia