szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

Sulyok Józsefné, 2016. márc. 28.


Egyszerű és nagyszerű, íme a hozzávalók: sertéscomb, vöröshagyma, só, mustár, boróka.

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

A húst felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, minkét oldalára rákenjük a mustárt, megszórjuk borókával.

A hagymát karikára vágjuk és a hússzeletekkel felválva egymásra halmozzuk, vagyis egy szelet hús, tetejére hagymakarikák, és ismételjük. Alufóliába csomagoljuk és 24 órára a hűtőbe tesszük.

Másnap kiolajozott tepsibe tesszük, a fóliából ki is vehetjük, de benne is maradhat, így hamarabb megsül. Ha a hús megpuhult, távolítsuk el a fóliát és pirítsuk pirosra. Zöldséges körettel, burgonyasalátával tálaljuk. 

Kapcsolódó cikk: Csodás kerti díszlet a közönséges boróka




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.március 25., szerda / 22:48

Citromfán levél-száradás

2020.március 03., kedd / 16:48

Pettyeslevél virágzása

2020.március 02., hétfő / 13:55

Pluméria levelének széle barnul

2020.március 02., hétfő / 13:53

Citromfáim néhány levele elsárgult, és ahol a levél felszíne elsárgult, ott a fonákon kis barna pöttyöket találok.

2020.február 25., kedd / 19:51

Próbáld ki a csicsókát!


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia