szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

Sulyok Józsefné, 2016. márc. 28.


Egyszerű és nagyszerű, íme a hozzávalók: sertéscomb, vöröshagyma, só, mustár, boróka.

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

A húst felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, minkét oldalára rákenjük a mustárt, megszórjuk borókával.

A hagymát karikára vágjuk és a hússzeletekkel felválva egymásra halmozzuk, vagyis egy szelet hús, tetejére hagymakarikák, és ismételjük. Alufóliába csomagoljuk és 24 órára a hűtőbe tesszük.

Másnap kiolajozott tepsibe tesszük, a fóliából ki is vehetjük, de benne is maradhat, így hamarabb megsül. Ha a hús megpuhult, távolítsuk el a fóliát és pirítsuk pirosra. Zöldséges körettel, burgonyasalátával tálaljuk. 

Kapcsolódó cikk: Csodás kerti díszlet a közönséges boróka




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.január 13., hétfő / 11:00

Fikusz - barna foltos

2020.január 11., szombat / 21:07

Miért sárgult el a levele ? Mit tegyek ezzel az egy szárral ?

2020.január 07., kedd / 11:22

ültetési szertartás esküvőn

2020.január 07., kedd / 11:10

Ajándékba kaptam ezt a szobanövényt és szeretném tudni a nevét

2020.január 03., péntek / 19:47

Yucca pálma levelek száradása

2020.január 02., csütörtök / 15:16

Yucca pálma levelek száradása


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia