szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

Sulyok Józsefné, 2016. márc. 28.


Egyszerű és nagyszerű, íme a hozzávalók: sertéscomb, vöröshagyma, só, mustár, boróka.

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

A húst felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, minkét oldalára rákenjük a mustárt, megszórjuk borókával.

A hagymát karikára vágjuk és a hússzeletekkel felválva egymásra halmozzuk, vagyis egy szelet hús, tetejére hagymakarikák, és ismételjük. Alufóliába csomagoljuk és 24 órára a hűtőbe tesszük.

Másnap kiolajozott tepsibe tesszük, a fóliából ki is vehetjük, de benne is maradhat, így hamarabb megsül. Ha a hús megpuhult, távolítsuk el a fóliát és pirítsuk pirosra. Zöldséges körettel, burgonyasalátával tálaljuk. 

Kapcsolódó cikk: Csodás kerti díszlet a közönséges boróka




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.november 03., vasárnap / 14:41

Gyümölcsös az erkélyen

2019.október 21., hétfő / 21:21

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 11:33

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 07:22

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 19., szombat / 15:01

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 17:02

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 16:28

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 02., szerda / 11:10

Krémalma: húsa a körtéé, íze az ananászé

2019.szeptember 23., hétfő / 09:18

Gömjuhar törzsén betegség


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia