szépzöld

Az vagy amit eszel! - Wuxal® Super

Bíró Gábor, 2013. ápr. 05.


Az vagy, amit eszel - mondja régi népi mondás, amit egyre inkább igazolnak napjaink táplálkozás-tudományi kutatásai és a személyes tapasztalataink egyaránt. Ha rengeteg friss, egészséges zöldséget, gyümölcsöt, háztáji eledeleket eszünk akkor, azt mondhatjuk, hogy sokat teszünk egészségünkért, prémium étkekkel kényeztetjük testünket.

Miért volna ez másként növényeinknél? Növényeink a lakásban, díszkertben és a konyhakertben egyaránt a legfinomabb eleségre vágynak! Prémium eleséggel igazán meghálálják a gondoskodást, káprázatosan szép virágokkal, haragos zöld levélzettel, gazdag, egészséges terméssel. A Wuxal® Super a prémium eleség, 30%-kal több tápelemet tartalmaz, mint a többi tápoldat. Értünk a növények nyelvén.

 

A Wuxal® Super a legfinomabb tápoldat (beöntözéssel talajra juttatva) és lombtrágya (levélre permetezve) kertjének minden növénye számára. Az első olyan lombtrágya, amely az alapvető tápelemeken kívül hatásfokozó és környezetkímélő adalékanyagokat is tartalmaz, neve egybeforrt a növények kondicionáló táplálásával. A Wuxal® Super képes enyhíteni az időjárás okozta stresszt, a kedvezőtlen időjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és a növényen belüli szállítását (pl. szárazság). A Wuxal gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen, azáltal, hogy szabályozza a termés méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását bioaktív anyagok is segítik. A kezelés idejétől függetlenül a termés biztonsággal fogyasztható. A Wuxal® Super minden használatos permetező- és öntözőberendezéssel kijuttatható, használata nem hagy foltot a növényen, növényvédő szerekkel kombinálható.


Az Ön növénye jó táplálékot eszik? Legyen gondoskodó gazdája növényeinek, válassza számukra a Wuxal® Supert! Értsen Ön is a növények nyelvén!

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2017.október 04., szerda / 22:53

Milyen kártevő rágja a díszalmafámat?

2017.október 02., hétfő / 20:01

Körtefa betegség, mi lehet ez?

2017.szeptember 26., kedd / 18:06

A gyümölcsfacsemete sikeres ültetésének feltételei

2017.szeptember 23., szombat / 16:55

Poloskák lepték el a paradicsomot, a szőlőt, a fügebokrot. Mit lehet ellenük tenni?


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia