szépzöld

Az vagy amit eszel! - Wuxal® Super

Bíró Gábor, 2013. ápr. 05.


Az vagy, amit eszel - mondja régi népi mondás, amit egyre inkább igazolnak napjaink táplálkozás-tudományi kutatásai és a személyes tapasztalataink egyaránt. Ha rengeteg friss, egészséges zöldséget, gyümölcsöt, háztáji eledeleket eszünk akkor, azt mondhatjuk, hogy sokat teszünk egészségünkért, prémium étkekkel kényeztetjük testünket.

Miért volna ez másként növényeinknél? Növényeink a lakásban, díszkertben és a konyhakertben egyaránt a legfinomabb eleségre vágynak! Prémium eleséggel igazán meghálálják a gondoskodást, káprázatosan szép virágokkal, haragos zöld levélzettel, gazdag, egészséges terméssel. A Wuxal® Super a prémium eleség, 30%-kal több tápelemet tartalmaz, mint a többi tápoldat. Értünk a növények nyelvén.

 

A Wuxal® Super a legfinomabb tápoldat (beöntözéssel talajra juttatva) és lombtrágya (levélre permetezve) kertjének minden növénye számára. Az első olyan lombtrágya, amely az alapvető tápelemeken kívül hatásfokozó és környezetkímélő adalékanyagokat is tartalmaz, neve egybeforrt a növények kondicionáló táplálásával. A Wuxal® Super képes enyhíteni az időjárás okozta stresszt, a kedvezőtlen időjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és a növényen belüli szállítását (pl. szárazság). A Wuxal gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen, azáltal, hogy szabályozza a termés méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását bioaktív anyagok is segítik. A kezelés idejétől függetlenül a termés biztonsággal fogyasztható. A Wuxal® Super minden használatos permetező- és öntözőberendezéssel kijuttatható, használata nem hagy foltot a növényen, növényvédő szerekkel kombinálható.


Az Ön növénye jó táplálékot eszik? Legyen gondoskodó gazdája növényeinek, válassza számukra a Wuxal® Supert! Értsen Ön is a növények nyelvén!

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2018.június 22., péntek / 17:00

Gyenge, sárgásodó fü

2018.június 22., péntek / 16:55

Bebarnultak a pálmám levelei

2018.június 18., hétfő / 16:51

Kiskertek, házikertek időszerű növényvédelmi teendői (8)

2018.június 18., hétfő / 10:58

Borostyán kárzevője

2018.június 18., hétfő / 10:50

Nyárfa hajtás írtás

2018.június 15., péntek / 09:53

húsz éves fagyal helyén jelenleg két éves fagyal van, mely tavaly is, idén is sárgul. Mi lehet a betegsége? Évente kétszer kap műtrágyás oldatot. Köszönöm a választ.

2018.június 15., péntek / 07:52

Kövèrporcsin írtàsa vetemènyesből

2018.június 11., hétfő / 18:18

Mivel írtsam ki a gyomot?


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia