szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Gyümölcstorta készítése

Szépzöld, 2011. aug. 09.


Négy tojásból készítsünk piskótát , s az előmelegített sütőben süssük aranybarnára

Gyümölcstorta készítése

A tortaformát alaposan vajazzuk és lisztezzük, így ne ragad bele a tészta. A megsült piskótánkat kiborítjuk, hagyjuk kihűlni. Készítsünk vaníliapudingot, de nem fél liter tejből, hanem csak 3-3,5dl tejből, így sűrűbb lesz.

 

Várjuk meg, míg mindkettő kihűl, s kenjük a pudingot a tésztára. Ezután következhet a gyümölcs. Most meggyet használtam, de bármi megfelelő, ami épp otthon van.

 

Következhet a tortazselé, készítsük el a tasakon lévők szerint. Hagyjuk kicsit hűlni, s aztán kanáll adagolva vigyük fel a tortára. Majd tegyük hűtőbe, hogy megdermedjen a tortazselé. Aztán fogyasztható.


Jó étvágyat!

 

Kapcsolódó cikk:

Orosz túrótorta

Zselatin-trükkök

 

 

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.április 07., kedd / 16:48

Yucca pálma levelei sárgulnak, száradnak

2020.április 03., péntek / 21:28

Yucca pálma levelei sárgulnak, száradnak

2020.április 03., péntek / 21:24

Télizöld fagyal és akác?

2020.március 25., szerda / 22:48

Citromfán levél-száradás

2020.március 03., kedd / 16:48

Pettyeslevél virágzása

2020.március 02., hétfő / 13:55

Pluméria levelének széle barnul


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia