szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Gyümölcstorta készítése

Szépzöld, 2011. aug. 09.


Négy tojásból készítsünk piskótát , s az előmelegített sütőben süssük aranybarnára

Gyümölcstorta készítése

A tortaformát alaposan vajazzuk és lisztezzük, így ne ragad bele a tészta. A megsült piskótánkat kiborítjuk, hagyjuk kihűlni. Készítsünk vaníliapudingot, de nem fél liter tejből, hanem csak 3-3,5dl tejből, így sűrűbb lesz.

 

Várjuk meg, míg mindkettő kihűl, s kenjük a pudingot a tésztára. Ezután következhet a gyümölcs. Most meggyet használtam, de bármi megfelelő, ami épp otthon van.

 

Következhet a tortazselé, készítsük el a tasakon lévők szerint. Hagyjuk kicsit hűlni, s aztán kanáll adagolva vigyük fel a tortára. Majd tegyük hűtőbe, hogy megdermedjen a tortazselé. Aztán fogyasztható.


Jó étvágyat!

 

Kapcsolódó cikk:

Orosz túrótorta

Zselatin-trükkök

 

 

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.december 02., hétfő / 15:33

Ajándékba kaptam ezt a szobanövényt és szeretném tudni a nevét

2019.november 03., vasárnap / 14:41

Gyümölcsös az erkélyen

2019.október 21., hétfő / 21:21

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 11:33

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 07:22

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 19., szombat / 15:01

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 17:02

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 16:28

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 02., szerda / 11:10

Krémalma: húsa a körtéé, íze az ananászé


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia