szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Oregánós paradicsomos karalábéval

Sulyok Józsefné, 2016. febr. 08.


Finom és könnyű étel, annak akinek az egészséges ételek a kedvencei.

Oregánós paradicsomos karalábéval

Hozzávalók: 8 db paradicsom, 3-4 gyenge karalábé, majonéz, 1 dl tejföl, olívaolaj, citromlé, só, oregánó

A megmosott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk. A paradicsomforgácsokat összekeverjük a majonézzel, tejföllel, oregánóval, és visszatöltjük a paradicsomba.

Egy tálba rakjuk sorba egymás mellé, köré rakjuk a lereszelt, citromlével olívaolajjal és a sóval ízesített karalábét.

A tetejét megszórhatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, zellerrel, vagy kaporlevéllel. 

Kapcsolódó cikk: Mennyire ismerjük a szurokfüvet?




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.november 03., vasárnap / 14:41

Gyümölcsös az erkélyen

2019.október 21., hétfő / 21:21

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 11:33

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 07:22

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 19., szombat / 15:01

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 17:02

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 16:28

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 02., szerda / 11:10

Krémalma: húsa a körtéé, íze az ananászé

2019.szeptember 23., hétfő / 09:18

Gömjuhar törzsén betegség


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia