szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Oregánós paradicsomos karalábéval

Sulyok Józsefné, 2016. febr. 08.


Finom és könnyű étel, annak akinek az egészséges ételek a kedvencei.

Oregánós paradicsomos karalábéval

Hozzávalók: 8 db paradicsom, 3-4 gyenge karalábé, majonéz, 1 dl tejföl, olívaolaj, citromlé, só, oregánó

A megmosott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk. A paradicsomforgácsokat összekeverjük a majonézzel, tejföllel, oregánóval, és visszatöltjük a paradicsomba.

Egy tálba rakjuk sorba egymás mellé, köré rakjuk a lereszelt, citromlével olívaolajjal és a sóval ízesített karalábét.

A tetejét megszórhatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, zellerrel, vagy kaporlevéllel. 

Kapcsolódó cikk: Mennyire ismerjük a szurokfüvet?




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.március 07., csütörtök / 13:04

Orchidea termesztése házilag

2019.február 12., kedd / 12:10

Levélsárgulás a friss hajtásokon

2019.február 12., kedd / 12:03

Mi baja lehet növénynek?

2019.február 12., kedd / 11:55

Mi baja lehet növénynek?

2019.február 10., vasárnap / 20:00

Babérmeggy leveleinek foltosodása

2019.január 28., hétfő / 19:11

Szeretném tudni mi a neve a növénynek

2019.január 26., szombat / 11:13

Szeretném tudni mi a neve a növénynek


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia