szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Oregánós paradicsomos karalábéval

Sulyok Józsefné, 2016. febr. 08.


Finom és könnyű étel, annak akinek az egészséges ételek a kedvencei.

Oregánós paradicsomos karalábéval

Hozzávalók: 8 db paradicsom, 3-4 gyenge karalábé, majonéz, 1 dl tejföl, olívaolaj, citromlé, só, oregánó

A megmosott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk. A paradicsomforgácsokat összekeverjük a majonézzel, tejföllel, oregánóval, és visszatöltjük a paradicsomba.

Egy tálba rakjuk sorba egymás mellé, köré rakjuk a lereszelt, citromlével olívaolajjal és a sóval ízesített karalábét.

A tetejét megszórhatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, zellerrel, vagy kaporlevéllel. 

Kapcsolódó cikk: Mennyire ismerjük a szurokfüvet?




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.március 25., szerda / 22:48

Citromfán levél-száradás

2020.március 03., kedd / 16:48

Pettyeslevél virágzása

2020.március 02., hétfő / 13:55

Pluméria levelének széle barnul

2020.március 02., hétfő / 13:53

Citromfáim néhány levele elsárgult, és ahol a levél felszíne elsárgult, ott a fonákon kis barna pöttyöket találok.

2020.február 25., kedd / 19:51

Próbáld ki a csicsókát!


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia