szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Rakott zöldborsó

Szépzöld, 2012. jan. 24.


Különleges ízvilágot eredményezett a zöldborsó, ebben a rakott ételben. Nagyon finom lett!

Rakott zöldborsó

A burgonyát (1 kg) és borsót (30 dkg) kicsit előfőzöm, majd olíva olajjal kikenek egy jénai tálat.


A csirkemellet (2 egész db) fűszerekkel (só, bors, fokhagyma) hagymás alapon megsütöm. Majd a három alapanyagot rétegezve elhelyezem a tálba, közben minden réteget fűszerezem sóval, borssal, fokhagymával, bazsalikommal.

 

Sütés előtt:

 


A végén leöntöm tejszínnel (3-5 dl) és sajtot reszelek a tetejére. Beteszem a hideg sütőbe és csak azt kell várnom, hogy összesüljenek az alkotóelemek. Ez kb. fél óra magas fokozaton.


Jó étvágyat!

 

Kapcsolódó cikk:

Langalló

Rakott zöldbab

 

Sütés után:

 


 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.február 25., kedd / 19:51

Próbáld ki a csicsókát!

2020.február 17., hétfő / 20:02

Japán babérsomunkkal mi lehet?

2020.február 14., péntek / 22:02

Japán babérsomunkkal mi lehet?

2020.február 05., szerda / 21:52

Pettyeslevél virágzása

2020.január 29., szerda / 08:57

Miért filcesedik a fű?

2020.január 29., szerda / 08:54

Oszlopos gyertyán leveleinek betegsége mi lehet és mivel kezelhető?


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia