szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Ronda és finom

Szépzöld, 2013. febr. 01.


Nagyon finom és mellette szól, hogy elkészítése kevés időt vesz igénybe. Kezdő szakácsok is bátran nekiláthatnak!

Ronda és finom

Fehérvári szelet


Hozzávalók:

25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 cs. csokoládés pudingpor
2 tojás
1 cs. mazsola
1 cs. ostyatortalap

 

  

 

Elkészítés: A margarint felolvasztjuk a cukorral. Ha folyékonnyá vált, belekeverjük a 2 csomag pudingport, és a 2 egész felvert tojást, néhány percig főzzük (besűrűsödésig).
Ízlés szerint egy csomag mazsolát is bele lehet keverni.


Közben az ostyalapot darabokra törjük. Folpackkal kibélelünk egy őzgerincformát. Az összetört ostyalapot belekeverjük a masszába, majd az őzgerincformába öntjük, jól lenyomkodjuk, kihűlés után hűtőbe téve dermesztjük. Ha teljesen áthűlt, szeletelve tálaljuk.

 

Kapcsolódó cikk:

Nagyi almás sütije 

Desszertek

 

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.június 17., hétfő / 01:16

Örökzöld magnólia-levélsárgulás ősszel

2019.június 17., hétfő / 01:05

Örökzöld magnólia-levélsárgulás ősszel

2019.június 14., péntek / 12:50

Paprika levél elváltozás

2019.június 09., vasárnap / 19:31

Mi rágja le a kikelt babnak a levelét a földtől 1 cm magasságban

2019.június 06., csütörtök / 15:12

A csodasövényen a képen látható elváltozás van, nagyon elterjedt , tavaly még nem láttam.

2019.május 23., csütörtök / 22:28

Volt egy barka fánk valami a föld alatt két-három centire teljesen elrágta a szárát.

2019.május 15., szerda / 23:33

Gyep színe nem egyenletes, foltokban jobban nő


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia