szépzöld

Ronda és finom

Szépzöld, 2013. febr. 01.


Nagyon finom és mellette szól, hogy elkészítése kevés időt vesz igénybe. Kezdő szakácsok is bátran nekiláthatnak!

Ronda és finom

Fehérvári szelet


Hozzávalók:

25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 cs. csokoládés pudingpor
2 tojás
1 cs. mazsola
1 cs. ostyatortalap

 

  

 

Elkészítés: A margarint felolvasztjuk a cukorral. Ha folyékonnyá vált, belekeverjük a 2 csomag pudingport, és a 2 egész felvert tojást, néhány percig főzzük (besűrűsödésig).
Ízlés szerint egy csomag mazsolát is bele lehet keverni.


Közben az ostyalapot darabokra törjük. Folpackkal kibélelünk egy őzgerincformát. Az összetört ostyalapot belekeverjük a masszába, majd az őzgerincformába öntjük, jól lenyomkodjuk, kihűlés után hűtőbe téve dermesztjük. Ha teljesen áthűlt, szeletelve tálaljuk.

 

Kapcsolódó cikk:

Nagyi almás sütije 

Desszertek

 

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2018.január 10., szerda / 09:13

Gyep sárgulás foltosodás

2018.január 10., szerda / 09:10

Gyep sárgulás foltosodás

2018.január 09., kedd / 21:50

Filodendron levele feketén foltosodik - túlöntözés?

2018.január 09., kedd / 21:29

Gyep sárgulás foltosodás

2018.január 09., kedd / 20:58

Tőzeglégy beltéri kirtásának lehetőségeiről érdeklődöm

2018.január 04., csütörtök / 22:03

Filodendron levele feketén foltosodik - túlöntözés?

2018.január 02., kedd / 10:20

Thuja növényvédelme

2018.január 02., kedd / 10:18

Hol tudok morzsika port vásárolni ? SOS


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia