szépzöld

Ronda és finom

Szépzöld, 2013. febr. 01.


Nagyon finom és mellette szól, hogy elkészítése kevés időt vesz igénybe. Kezdő szakácsok is bátran nekiláthatnak!

Ronda és finom

Fehérvári szelet


Hozzávalók:

25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 cs. csokoládés pudingpor
2 tojás
1 cs. mazsola
1 cs. ostyatortalap

 

  

 

Elkészítés: A margarint felolvasztjuk a cukorral. Ha folyékonnyá vált, belekeverjük a 2 csomag pudingport, és a 2 egész felvert tojást, néhány percig főzzük (besűrűsödésig).
Ízlés szerint egy csomag mazsolát is bele lehet keverni.


Közben az ostyalapot darabokra törjük. Folpackkal kibélelünk egy őzgerincformát. Az összetört ostyalapot belekeverjük a masszába, majd az őzgerincformába öntjük, jól lenyomkodjuk, kihűlés után hűtőbe téve dermesztjük. Ha teljesen áthűlt, szeletelve tálaljuk.

 

Kapcsolódó cikk:

Nagyi almás sütije 

Desszertek

 

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2018.július 11., szerda / 15:02

A képen látható növényről mi lehet tudni?

2018.július 11., szerda / 14:27

A képen látható növényről mi lehet tudni?

2018.július 11., szerda / 14:26

Borostyán megfékezése

2018.július 11., szerda / 14:23

Függöny a hálókba

2018.július 11., szerda / 14:19

Függöny választás hálószobákba

2018.július 10., kedd / 12:57

Moníliás gyümölcsrothadás


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia