szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Tuti töltött cukkini recept

Sulyok Józsefné, 2014. júl. 28.


Finom és magyaros és még egészségesnek is mondható! Kell ennél több?

Tuti töltött cukkini recept

Darált húsból, a szokásos módon készítünk egy pirospaprikás pörköltet.

A cukkinit alaposan megmossuk, a héját nem kell lehámozni. Hosszában kettévágjuk, és a belsejét kikaparjuk egy kiskanállal, majd kissé megsózzuk.  A már kész pörköltet belerakjuk a cukkinikba, egyenletesen elosztva. Teszünk rá csíkokra vágott sajtot, és ennek a tetejére bacon hosszú szalonna szeleteket.

Fóliával takarjuk le, tegyük be a sütőbe. A fóliát addig hagyjuk rajta, amíg a cukkini meg nem sült, majd a fóliát levéve, megpirítjuk a szalonna tetejét.

Önmagában is fogyasztható, de én egy kis petrezselymes krumplit készítettem hozzá, és kovászos uborkát fogyasztottuk vele.

Kapcsolódó cikk:

Hogy jöttek össze? Borsmenta és cukkini




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.december 02., hétfő / 15:33

Ajándékba kaptam ezt a szobanövényt és szeretném tudni a nevét

2019.november 03., vasárnap / 14:41

Gyümölcsös az erkélyen

2019.október 21., hétfő / 21:21

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 11:33

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 07:22

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 19., szombat / 15:01

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 17:02

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 16:28

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 02., szerda / 11:10

Krémalma: húsa a körtéé, íze az ananászé


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia