szépzöld

Tuti töltött cukkini recept

Sulyok Józsefné, 2014. júl. 28.


Finom és magyaros és még egészségesnek is mondható! Kell ennél több?

Tuti töltött cukkini recept

Darált húsból, a szokásos módon készítünk egy pirospaprikás pörköltet.

A cukkinit alaposan megmossuk, a héját nem kell lehámozni. Hosszában kettévágjuk, és a belsejét kikaparjuk egy kiskanállal, majd kissé megsózzuk.  A már kész pörköltet belerakjuk a cukkinikba, egyenletesen elosztva. Teszünk rá csíkokra vágott sajtot, és ennek a tetejére bacon hosszú szalonna szeleteket.

Fóliával takarjuk le, tegyük be a sütőbe. A fóliát addig hagyjuk rajta, amíg a cukkini meg nem sült, majd a fóliát levéve, megpirítjuk a szalonna tetejét.

Önmagában is fogyasztható, de én egy kis petrezselymes krumplit készítettem hozzá, és kovászos uborkát fogyasztottuk vele.

Kapcsolódó cikk:

Hogy jöttek össze? Borsmenta és cukkini




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2018.február 20., kedd / 23:14

Orchidea egyik szára elsárgul

2018.február 20., kedd / 22:22

Gyep helyreállítása

2018.február 19., hétfő / 22:23

Gyep helyreállítása

2018.február 19., hétfő / 17:16

Orchidea egyik szára elsárgul

2018.február 19., hétfő / 17:14

Vanìlia termés kezelése

2018.február 19., hétfő / 17:09

Gyep helyreállítása

2018.február 19., hétfő / 16:55

apró lisztszerű képződmények

2018.február 17., szombat / 22:01

10+1 tipp, hogy ápold a húsvéti kaktuszod!


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia