szépzöld

Tuti töltött cukkini recept

Sulyok Józsefné, 2014. júl. 28.


Finom és magyaros és még egészségesnek is mondható! Kell ennél több?

Tuti töltött cukkini recept

Darált húsból, a szokásos módon készítünk egy pirospaprikás pörköltet.

A cukkinit alaposan megmossuk, a héját nem kell lehámozni. Hosszában kettévágjuk, és a belsejét kikaparjuk egy kiskanállal, majd kissé megsózzuk.  A már kész pörköltet belerakjuk a cukkinikba, egyenletesen elosztva. Teszünk rá csíkokra vágott sajtot, és ennek a tetejére bacon hosszú szalonna szeleteket.

Fóliával takarjuk le, tegyük be a sütőbe. A fóliát addig hagyjuk rajta, amíg a cukkini meg nem sült, majd a fóliát levéve, megpirítjuk a szalonna tetejét.

Önmagában is fogyasztható, de én egy kis petrezselymes krumplit készítettem hozzá, és kovászos uborkát fogyasztottuk vele.

Kapcsolódó cikk:

Hogy jöttek össze? Borsmenta és cukkini




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2018.június 18., hétfő / 10:58

Borostyán kárzevője

2018.június 18., hétfő / 10:50

Nyárfa hajtás írtás

2018.június 15., péntek / 09:53

húsz éves fagyal helyén jelenleg két éves fagyal van, mely tavaly is, idén is sárgul. Mi lehet a betegsége? Évente kétszer kap műtrágyás oldatot. Köszönöm a választ.

2018.június 15., péntek / 07:52

Kövèrporcsin írtàsa vetemènyesből

2018.június 11., hétfő / 18:18

Mivel írtsam ki a gyomot?


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia