szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Utazás a sütemény – keksz - kenyér országába

Sulyok Józsefné, 2016. jan. 05.


Ezzel a három trükkel újra frissé varázsolhatjuk alkotásainkat.

Utazás a sütemény – keksz - kenyér országába
  1. A kenyér tetejét kenjük be vízzel, majd csomagoljuk alufóliába. Melegítsük 10 percig a sütőben vagy amíg a kenyér rugalmassá nem válik.
  2. A sütemény gyorsan kiszárad, de ha a maradékot tejbe mártjuk és pár percre a sütőbe tesszük, akkor megpuhulnak, a tetejük pedig ropogós lesz.
  3. A nyirkos keksz ismét ropogós lesz, ha a sütőlapra téve egy pár percre betesszük a felmelegített sütőbe, vagy fél percig a mikroba melegítjük. Ezt a módszert alkalmazhatjuk a gabonapehelyhez is. 

Kapcsolódó cikk: Praktikus tésztás trükkök

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.december 02., hétfő / 15:33

Ajándékba kaptam ezt a szobanövényt és szeretném tudni a nevét

2019.november 03., vasárnap / 14:41

Gyümölcsös az erkélyen

2019.október 21., hétfő / 21:21

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 11:33

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 21., hétfő / 07:22

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 19., szombat / 15:01

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 17:02

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 18., péntek / 16:28

Majomkenyérfa betegsége

2019.október 02., szerda / 11:10

Krémalma: húsa a körtéé, íze az ananászé


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia