szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Utazás a sütemény – keksz - kenyér országába

Sulyok Józsefné, 2016. jan. 05.


Ezzel a három trükkel újra frissé varázsolhatjuk alkotásainkat.

Utazás a sütemény – keksz - kenyér országába
  1. A kenyér tetejét kenjük be vízzel, majd csomagoljuk alufóliába. Melegítsük 10 percig a sütőben vagy amíg a kenyér rugalmassá nem válik.
  2. A sütemény gyorsan kiszárad, de ha a maradékot tejbe mártjuk és pár percre a sütőbe tesszük, akkor megpuhulnak, a tetejük pedig ropogós lesz.
  3. A nyirkos keksz ismét ropogós lesz, ha a sütőlapra téve egy pár percre betesszük a felmelegített sütőbe, vagy fél percig a mikroba melegítjük. Ezt a módszert alkalmazhatjuk a gabonapehelyhez is. 

Kapcsolódó cikk: Praktikus tésztás trükkök

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2019.szeptember 15., vasárnap / 15:21

Rododendronom levelei sodródnak.

2019.szeptember 03., kedd / 18:54

Nem tudom milyen novenyt vettem? Az elado sem tudta megmondani.

2019.július 31., szerda / 07:39

Rhododendron levél száradás


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia