szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Zöldségleves füstölt tarjával

Sulyok Timea, 2009. máj. 21.


Reznek Irénke küldte el receptjét!

Hozzávalók: 30 dkg füstölt tarja, 4 petrezselyem, 3 sárgarépa, 5 db burgonya, 2 tojás, liszt a tojáshoz, babérlevél 4-5 db, delikát ételízesítő, étolaj, őrölt paprika, zöldség zöldje.

 

Étolajon az apróra vágott zöldség zöldet megfonnyasztjuk, piros paprikával megszórjuk, felengedjük vízzel. Delikát és babérlevél ízesítésével hozzáadjuk a hosszúra vágott zöldséget, sárgarépát és füstölt tarját.


Míg ez fő, 2 tojással csipetke tésztát készítünk.

 

A tésztát és a burgonyát, amelyet kockára vágunk, hozzáadjuk a leveshez, miután megpuhult a zöldség és a tarja hús is. Végül, ha ez is megpuhult 3 dl tejfölből habarást készítünk, amivel felfőzzük. Habarás előtt ízesítőnek még használjunk paradicsomot, paprikát, esetleg köménymagot.

 


Kapcsolódó cikk:
Franfurti leves

 

Kapcsolódó rovatok:
Hobbi
Videók
Webáruház
Kertészkedés

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.május 15., péntek / 22:07

Vörösfenyő betegsége.

2020.május 15., péntek / 20:12

Barna foltok a japán juharon

2020.május 15., péntek / 20:06

Vörösfenyő betegsége.

2020.május 15., péntek / 20:03

Túl locsolás lehet az oka a foltosodásnak?

2020.május 11., hétfő / 15:15

Fenyőfa védelme pókszerű fekete bogarak ellen

2020.május 10., vasárnap / 23:05

Foltokban sötétedő, szürkülő gyep

2020.május 10., vasárnap / 23:03

Magas örökzöld kerítés kis kertbe


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia