szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

A fűben egy másik fű féle ütötte fel a fejét

Jeles Zoltán     3 655 napja     3637 megtekintés
Tisztelt Cím! Jó tanácsukat szeretném kérni. A mellékelt képen jól látszik, hogy az udvarunkon a fűben egy másik fű féle ütötte fel a fejét. Agresszív oldalhajtásaival megjelenése helyén elnyomja a vetett füvet. A füvet kezelem gyomtalanítóval, de talán a fűvel közeli rokonsága miatt ez a növény nagyon jól érzi magát. Kérem ajánljanak egy hatékony permetezőszert mellyel megszabadulhatnék tőle és a fűnek sem ártanék vele. Ha a javaslatuk az , hogy egyszerűen gyomláljam ki azt már megtettem, a földbe maradt apró gyökerek intenzív hajtásba kezd, még nagyobb területet elfoglalva. Tisztelettel várom tanácsukat! Üdvözlettel: J. ZoltánTisztelt Cím! Jó tanácsukat szeretném kérni. A mellékelt képen jól látszik, hogy az udvarunkon a fűben egy másik fű féle ütötte fel a fejét. Agresszív oldalhajtásaival megjelenése helyén elnyomja a vetett füvet. A füvet kezelem gyomtalanítóval, de talán a fűvel közeli rokonsága miatt ez a növény nagyon jól érzi magát. Kérem ajánljanak egy hatékony permetezőszert mellyel megszabadulhatnék tőle és a fűnek sem ártanék vele. Ha a javaslatuk az , hogy egyszerűen gyomláljam ki azt már megtettem, a földbe maradt apró gyökerek intenzív hajtásba kezd, még nagyobb területet elfoglalva. Tisztelettel várom tanácsukat! Üdvözlettel: J. Zoltán
0
0
szavazat
A fűben egy másik fű féle ütötte fel a fejét A fűben egy másik fű féle ütötte fel a fejét


1 HozzászólásNagy Mihály
2010. aug. 02. (3 655 napja)
Kedve Zoltán!
Mi a PUMA extrát,vagy a CAMBIO-t használjuk.Ezek a vegyszerek minden kétszikűt kiírtanak.A PUMA extra az újas muhart,nevezik talpas muharnak is,hatásosan írtja.
Üdv. Nagy Mihály


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.