szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

füstszűrés

Nava     4 283 napja     2218 megtekintés
Kedves Szépzöld!

Olyan szobanövényt vásárolnék, ami a cigifüstöt megszűri. Tudnának tanácsot adni?
Köszönöm!

Nava
Kedves Szépzöld!

Olyan szobanövényt vásárolnék, ami a cigifüstöt megszűri. Tudnának tanácsot adni?
Köszönöm!

Nava
0
0
szavazat


3 HozzászólásBényeiné
2009. jún. 24. (4 033 napja)
Kedves Szilvus! A pontos tanács megadásához jó lenne tudnom a növény fajtáját, esetleg egy fényképet is látni róla, mert így tapogatózni lehet csupán a problémáról. A levélvég barnulást sok estben a kelleténél nagyobb vízadag okozza, estleg még ha a túlöntözés társult egy huzattal. A sodródott levélnél feltételezhetünk valamilyen rovart, bele kell nézni a levélbe, akkor kiderül az oka.Üdv.
Szilvus
2009. jún. 23. (4 034 napja)

Kedves Szépzöld!

Miért van az, hogy kedvenc nyövényem leveleinek a vége sötétedik, szárad. Amúgy virágzik, szép is. Egy két levele alúl csavarodik, ezt sem értem, hogy miért. Tudnának segíteni?

Köszönöm szépen!

Szilvus

 

Bényeiné
2008. okt. 21. (4 279 napja)

Kedves Nava!

A szobanövények az oxigéntermelés során mind javítják a szoba levegőjét. Arról nem nagyon van tudomásom - attól függetlenül lehetséges -,hogy a szűrésre is képes lenne bármelyik. A füstöt szellőztetéssel vagy ózon-termelő készülékkel szoktuk semlegesíteni. Esetleg olyan növényeket tudok felsorolni, amelyek tűrik a cigifüstöt, pl. lándzsarózsa, rákvirág, kukoricalevél, csokrosinda, csíkos levelű dracéna, viaszvirág, csavartpálma, filodendronfélék, vesszőkaktuszok, sansavérák, pletyka. A javaslatom közhelynek fog hangzani: inkább ne a szobában dohányozzon! Minden jót!Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.