szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

S.O.S Gyomos gyep

Fodor Elvira     3 334 napja     1784 megtekintés
A Weboldalukon több, olyan vegyszerrel találkoztam, ami megfelelne az én fű problémámra, de sajna beszerezhetetlen. Tudnának nekem, abban, segíteni, hogy hol és mennyiért tudnám beszerezni. Puma extra és Cambio. Előre is nagyon köszönöm a segítségüket. Üdvözlettel F Elvira A Weboldalukon több, olyan vegyszerrel találkoztam, ami megfelelne az én fű problémámra, de sajna beszerezhetetlen. Tudnának nekem, abban, segíteni, hogy hol és mennyiért tudnám beszerezni. Puma extra és Cambio. Előre is nagyon köszönöm a segítségüket. Üdvözlettel F Elvira
0
0
szavazat


1 HozzászólásNagy Mihály
2011. máj. 27. (3 332 napja)
Kedves Elvira!
Növényvédőszer boltban kell érdeklődni.Ezeket a termékeket általában 5 literes kiszerelésben forgalmazzák,az ára kb. 40.000 Ft.Érdemes körülnézni több boltban,mert árulnak kimérve is.20 liter vízhez 1 deciliter szer ajánlott.Azt nem tudom pontosan megmondani,hogy egy permetezőszer mekkora területre elegendő,mert ez a gyom mennyiségétől függ.Elegendő lehet 250 m2-re,de ha nagyon gyomos akkor csak 150 m2 területet lehet vele permetezni.Nonit-ot/tapadó/feltétlenül rakni kell a permetszerbe.A permetezést fűnyírás után 3-4 nappal kell elvégezni.
Üdv. Nagy Mihály


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.