szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Virágok a pázsiton, de milyenek ?

István     3 142 napja     984 megtekintés
Egy 800 m2 körüli füves terület van a ház előtt. Milyen virágmagot szórjak közé ami tűri a fűnyírást és ezutám ismét nő a fűvel és folyamatosan virágzik. A területet csak a természet locsolja. Egy tévé műsorban láttam egy apró kék virágú növényt amit ha egyszer a fű közé szórnak csak a fűvel együtt lehet kiirtani. Folyamatosan nő a fűvel nyírható és egész nyáron folyamatosan virágzik. A műsor álltalam látott végén már nem hangzott el a növény neve. Egy 800 m2 körüli füves terület van a ház előtt. Milyen virágmagot szórjak közé ami tűri a fűnyírást és ezutám ismét nő a fűvel és folyamatosan virágzik. A területet csak a természet locsolja. Egy tévé műsorban láttam egy apró kék virágú növényt amit ha egyszer a fű közé szórnak csak a fűvel együtt lehet kiirtani. Folyamatosan nő a fűvel nyírható és egész nyáron folyamatosan virágzik. A műsor álltalam látott végén már nem hangzott el a növény neve.
0
0
szavazat


1 HozzászólásVarga L
2011. dec. 05. (3 141 napja)
Üdv!
A százszorszép, illetve az ibolyafélék (elsősorban a vad fajok) jól tolerálják a nyírást, könnyen szaporodnak, és változatos színeikkel valóban díszíthetik a kertet. Ilyenkor azonban inkább az extenzívebb művelésnél, ritkább és nem túl mély nyírás lehet a célravezető.
Varga László 


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.