szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Gyászszúnyog

M.A.M.     4 118 napja     2537 megtekintés
Gyászszúnyog van nálam a lakásban,ezt szeretném ki irtani. Olvastam, hogy a ragadós sárga lapocskák azok jók, de a virágföld részére is szükségem volna valamire, mert oda is behúzódnak. Tudnak valamit ajánlani számomra, ami önöknél kapható és jó. Szolnokra mibe kerülne a csomag? Várnám válaszukat mielőbb. További kellemes napot kívánok. MáriaGyászszúnyog van nálam a lakásban,ezt szeretném ki irtani. Olvastam, hogy a ragadós sárga lapocskák azok jók, de a virágföld részére is szükségem volna valamire, mert oda is behúzódnak. Tudnak valamit ajánlani számomra, ami önöknél kapható és jó. Szolnokra mibe kerülne a csomag? Várnám válaszukat mielőbb. További kellemes napot kívánok. Mária
0
0
szavazat


1 HozzászólásSulyok Timea
2009. márc. 25. (4 118 napja)

Kedves Mária,

A következő rovarölő szereket javasoljuk, a már ön által is említett színcsapdák mellett:

http://www.szepzold.hu/rovarolo_szer href="http://www.szepzold.hu/rovarolo_szer">http://www.szepzold.hu/rovarolo_szer

http://www.szepzold.hu/szincsapdak href="http://www.szepzold.hu/szincsapdak">http://www.szepzold.hu/szincsapdak

 

0-5 kg-ig a postaköltség 1200 Ft,

10.000 Ft feletti rendelésnél azonban ingyenes a szállítás (itt olvashat bővebben róla: http://www.szepzold.hu/vasarloi_tajekoztato href="http://www.szepzold.hu/vasarloi_tajekoztato">http://www.szepzold.hu/vasarloi_tajekoztato )

 

Készséggel állunk rendelkezésére és várjuk megrendelését.

Üdvözlettel,

.Sulyok TimeaKérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.