szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Falszin?

Balogh András     3 987 napja     5864 megtekintés
Szia!A párommal kisbabát várunk Szeptemberre,és nem tudjuk milyen színű legyen a szoba.5*5-ös a szobánk,a kisbaba is velünk fog egy ideig lenni.A falunk most fehér,külső vakolatos megoldással van megcsinálva,néhány sötétzöld lábazati vakolat van diszitésnek.narancssárga függöny,többnyire feketés szürkés bútorok uralják a szobát és egy világos színű tükrös háromajtós szekrény van még a szobában.Igazából a falon lévő sötétzöldes lábazati vakolat miatt nem tudjuk milyen legyen a falszín,mi menne hozzá,vagy fessük át.-gondoltunk élénk narancssárgára vagy zöld színre,vagy valami világosabbra.? de nagyon bizonytalanok vagyunk.Tudom hogy így látatlanba nehéz,de kérlek segits nekünk?

Előre is köszönömSzia!A párommal kisbabát várunk Szeptemberre,és nem tudjuk milyen színű legyen a szoba.5*5-ös a szobánk,a kisbaba is velünk fog egy ideig lenni.A falunk most fehér,külső vakolatos megoldással van megcsinálva,néhány sötétzöld lábazati vakolat van diszitésnek.narancssárga függöny,többnyire feketés szürkés bútorok uralják a szobát és egy világos színű tükrös háromajtós szekrény van még a szobában.Igazából a falon lévő sötétzöldes lábazati vakolat miatt nem tudjuk milyen legyen a falszín,mi menne hozzá,vagy fessük át.-gondoltunk élénk narancssárgára vagy zöld színre,vagy valami világosabbra.? de nagyon bizonytalanok vagyunk.Tudom hogy így látatlanba nehéz,de kérlek segits nekünk?

Előre is köszönöm
0
0
szavazat


6 HozzászólásSulyok Timea
2009. aug. 10. (3 980 napja)

Nem ezt javasoltam, de biztos jól érzitek majd magatokat így is a helyiségben.

Üdv.

Sulyok Timea

Balogh András
2009. aug. 10. (3 980 napja)
Balogh András
2009. aug. 10. (3 980 napja)
Balogh András
2009. aug. 10. (3 980 napja)
Nos elkészült a szobánk:):):)Trombitavirág szinü fal,és megtartottuk a kockákat is átfestve pipacs pirosra:):)köszönjük a segitséget mégegyszer:)
Guest
2009. aug. 03. (3 987 napja)
Köszönjük a segitséget:)
Sulyok Timea
2009. aug. 03. (3 987 napja)

Kedves András,

 

Három színt is figyelmetekbe ajánlok. Mindegyik szépen mutatna.

Megadom a szín kódját és így bármelyik festékszaküzletben meg tudjátok nézni.

 

A Supralux Colour collection színskála alapján elsőként az F8.19.83-as napsütötte sárga színt javaslom, ez otthonossá tenné a szobát, s mindig világosnak, élettelinek éreznétek.

 

A C8.26.77-es kellemes zöld árnylalat nyugtató hatása kedvező, s ellensúlyozza a fekete és szürke uralta teret.

 

Az E7.20.76 meleg, kicsit okkeres sárgája jól mutat a függönnyel is és hangulatossá varázsolja a szobát.

 

Véleményem szerint szebb lenne, ha a most látható zöld elemekhez nem ragaszkodnátok.

 

Üdvözlettel,

Sulyok TimeaKérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.