Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült
Sulyok Józsefné, 2016. márc. 28.
Egyszerű és nagyszerű, íme a hozzávalók: sertéscomb, vöröshagyma, só, mustár, boróka.

A húst felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, minkét oldalára rákenjük a mustárt, megszórjuk borókával.
A hagymát karikára vágjuk és a hússzeletekkel felválva egymásra halmozzuk, vagyis egy szelet hús, tetejére hagymakarikák, és ismételjük. Alufóliába csomagoljuk és 24 órára a hűtőbe tesszük.
Másnap kiolajozott tepsibe tesszük, a fóliából ki is vehetjük, de benne is maradhat, így hamarabb megsül. Ha a hús megpuhult, távolítsuk el a fóliát és pirítsuk pirosra. Zöldséges körettel, burgonyasalátával tálaljuk.
Kapcsolódó cikk: Csodás kerti díszlet a közönséges boróka
Facebook Twitter GoogleStartlap
Hozzászólások
Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!
Hozzászólás készítése
2022.április 24., vasárnap / 08:22