szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

Sulyok Józsefné, 2016. márc. 28.


Egyszerű és nagyszerű, íme a hozzávalók: sertéscomb, vöröshagyma, só, mustár, boróka.

Az ínycsiklandó borókás, mustáros sertéssült

A húst felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, minkét oldalára rákenjük a mustárt, megszórjuk borókával.

A hagymát karikára vágjuk és a hússzeletekkel felválva egymásra halmozzuk, vagyis egy szelet hús, tetejére hagymakarikák, és ismételjük. Alufóliába csomagoljuk és 24 órára a hűtőbe tesszük.

Másnap kiolajozott tepsibe tesszük, a fóliából ki is vehetjük, de benne is maradhat, így hamarabb megsül. Ha a hús megpuhult, távolítsuk el a fóliát és pirítsuk pirosra. Zöldséges körettel, burgonyasalátával tálaljuk. 

Kapcsolódó cikk: Csodás kerti díszlet a közönséges boróka




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.június 26., péntek / 21:34

Muskátli bimbóban kukac?

2020.június 26., péntek / 21:32

Tiszafa ,50 éves tűlevelei sárgulnak

2020.június 26., péntek / 21:31

Ismeretlen fekete sàrga rovar a viràgodkertben

2020.június 25., csütörtök / 15:26

Profil módosítás - Visszajelzés

2020.június 23., kedd / 07:45

Nyárfa hajtás írtás

2020.június 20., szombat / 13:14

Nem nőnek a birsalma fáim


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia