szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Begombásodhatott a fű? Mit lehet tenni ellene?

Kiraly Petra     1 441 napja     0 megtekintés
Üdvözlöm!
Idén májudban trágyázott termőföldbe ültettünk füvet, magról. Sajnos rengeteg szenvedünk vele. Van, amikor nagyon szép zöld, de alapvetően az alja sarga. Elutaztunk 10napra nyaralni, mikor hazajöttünk gyönyörű volt, majd férjem lenyírta és foltokban mintha berohadt volna és elszáradt. A gondoltam a túllocsolásra is, mert 1 órát is ment a billegőa locsolónk este 8kor és alapvetően is nagyon fülledt, párás az idő.
20nm-nyi területre frissen hozattunk földet, viacolort szedtük vissza, ckt betonra kb 10-15 centi trágyázott földbe ültettük. Ez a rész néz ki a legrosszabbul. Tegnap lepermeteztem dithane-nal, ma elkezdtem a gyepfilcet eltávolítani. Egyre rosszab, kezdek teljesen tanácstalan lenni. Mellékeltem képet az 1 hét alatti szép állapotról, és a mostaniról is. Mit lehetne kezdeni vele?
Előre is köszönöm válaszkat!!
0
0
szavazat
Begombásodhatott a fű? Mit lehet tenni ellene? Begombásodhatott a fű? Mit lehet tenni ellene? Begombásodhatott a fű? Mit lehet tenni ellene? Begombásodhatott a fű? Mit lehet tenni ellene?


1 HozzászólásKiraly Petra
2016. júl. 31. (1 437 napja)
A helyzet sajnos egyre rosszabb. A két kép között 2 hét eltérés van. A gomba szinte teljesen elvitte az egészet. Nem tudom meddig ne locsoljam. Javasolta a szomszéd kertésze, hogy 1 hétig ne, nem is locsoljuk, de minden nappal egyre kevesebb füvünk van
Kattintson a képre a nagyításhoz


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.