szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Dolgozószoba

Bambusszal a szép bútorokért

Bambusszal a szép bútorokért
A bambusz már hazánkban is egyre jobban terjedő anyag. Ez annak köszönhető, hogy fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen tartható. Ebből a növényből ugyanis gyakorlatilag minden elkészíthető, ami fából is.

Alternatív polcrendszerek

Alternatív polcrendszerek
Polc sok mindenből lehet. Ha egy kicsit körbenézünk a környékünkön, akkor olyan dolgokra lelhetünk, melyekből nem csak hogy tökéletes tárolókat kreálhatunk, de ráadásul kifejezetten divatos és egyedi polcrendszereink lehetnek.

Vízigényes szépségeink

Vízigényes szépségeink
Sajnos, sokszor kerülünk szembe egy komoly problémával a hobbykertészkedés során, ez pedig nem más, mint a túlzott szeretet és aggódás. Amikor hazaviszünk magunkkal egy-egy új lakót, akkor bizony nem szabad nagyon félteni őket. Ha megijedünk attól, hogy az első 1-2 hétben néhány levelét eldobja a növény, akkor könnyen az egyik leggyakoribb hibába eshetünk: attól való félelmünkben, hogy nem érzi jól magát a virág, nyakon öntjük egy jó adag vízzel, majd csalódottan konstatáljuk, hogy kirohadt a túlöntözés miatt. De semmi gond, hiszen vannak olyan szépségek is, akik nem, hogy szeretik, hanem egyenesen igénylik, hogy folyamatosan sertepertéljünk körülöttük egy kis vízzel.  

Otthoni munka: kényelem vs. teljesítmény

Otthoni munka: kényelem vs. teljesítmény
 Az otthon végzett munka nagyon is jó dolog. Egyrészt nem szennyezzük a környezetet plusz irodákkal és a napi rutinnal, hogy a munkahelyünkre pöfögünk. Másrészt sokkal kényelmesebb, hiszen otthonról csinálhatunk meg mindent, a gyerekekkel is több időt tölthetünk, és a háztartásra is jobban oda tudunk figyelni, hiszen nem kell még az utazási időt is hozzáadni a munkaidőhöz. Persze sok esetben ez nem ennyire idilli. Azok számára, akik az otthoni munkával találkoznak, kell egy kis idő, és egy-két hiba, mire belerázódnak abba, hogyan is megy ez.

Kompakt dolgozó

Kompakt dolgozó
Ha otthonról dolgozunk, és még a lakásunk is kicsi, akkor nem feltétlenül szeretnénk, ha az irodánk a kevés életterünk jó részét elfoglalná. Ilyenkor egy kis kreativitással kompakttá varázsolhatjuk a munkaterületet, amivel visszanyerünk egy nagyobb helyet, hogy újra azt tegyünk oda, amit csak szeretnénk.

Feng-shui a dolgozószobában

Feng-shui a dolgozószobában
Ahhoz, hogy harmonikusan és eredményesen tudjunk dolgozni, az kell, hogy a szoba kialakítása, melyben a munkánkat végezzük, elegendő energiát biztosítson ehhez. Ez nem csak azt jelenti, hogy legyen benne egy kávéfőző, hanem azt is, hogy nem mindegy, hogyan rendezzük be, vagy éppen, hogy hova kerül a helyiség.

Klasszikus dolgozószoba

Klasszikus dolgozószoba
A dolgozószoba kialakítása egyértelműen tükrözi a személyiségünket. Az összeválogatott bútorok és egyéb berendezési tárgyak pedig a sikeres üzletmenetről árulkodnak. A divatirányzatok és a hódító trendek azonban nem mindenki számára jelentenek vonzó lehetőséget. A klasszikus és elegáns megjelenés szerelmeseinek lássunk néhány hasznos útmutatót.

A modern, stílusos dolgozószoba

A modern, stílusos dolgozószoba
A dolgozószobánk kialakítása kemény dió. Sok mindent kell szem előtt tartani, amikor a berendezést válogatjuk össze. Fogunk-e vendégeket, üzletfeleket fogadni? Esetleg „csak” a mi igényeinket kell, hogy kielégítse? Milyen anyagokat használjunk? Ilyen és ehhez hasonló kérdések egész lavinája szalad át a fejünkön. Íme egy kis segítség, a modern és használható dolgozószobához.

3 tanács az üzletfelek otthoni fogadásához

3 tanács az üzletfelek otthoni fogadásához
Az otthoni dolgozószoba nagyon praktikus. A megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel tökéletes munkakörnyezetet teremthetünk. Abban az esetben azonban, amikor üzletfeleket fogadunk, vagy tárgyalást vezetünk le a helyiségben, nem elég a kellemes munkakörnyezet. A tárgyalásoknál fontos, hogy nyugodt körülmények között, megszakítás és zavaró tényezők nélkül lehessen lefolytatni. Ezzel mutatjuk, hogy a munkánkban profik vagyunk, velünk igazán megéri üzletet kötni.  

6 tipp az ideális dolgozószobához

6 tipp az ideális dolgozószobához
Keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy otthonról dolgozhassanak. Ideális helyzet, hiszen nem kell mások által diktált környezetben és iramban dolgozni, ráadásul még spórolni is tudunk, hiszen 2 perc alatt beérünk a munkahelyünkre.  

Egy iroda születése

Egy iroda születése
A közelmúltban részese lehettem egy budapesti iroda kialakításának. Milyen elképzelések vezettek a végső kép megalkotásához? A képes beszámolóból kiderül, hogy a stílusok keveredése harmonikus összhangot teremthet.

Pihentető dolgozósarok?!

Pihentető dolgozósarok?!
Látszólagos ellentmondás ez, melyet feloldhatunk a színek okozta hatással. Merüljünk el a nagy kékségben!

A lila otthonunkban

A lila otthonunkban
A színek nagy hatással vannak mindennapi életünkre, a lila pedig különösen élen jár az aktivitás fokozásában. Végre itt egy természetes mód a fejfájás leküzdésére!

Zöld dolgozószoba

Zöld dolgozószoba
Hogyan mutat, ha a zöld színt alkalmazzuk dolgozószobánk felöltöztetésére? Választhatunk élénk, fiatalos vagy lágyabb, finomabb árnyalatokat is.

Ízig-vérig dolgozószoba

Ízig-vérig dolgozószoba
Vegyünk részt a család életében akkor is, ha otthon dolgozunk! Képeinken két hangulatos kialakítás is ötletet adhat.

Cserepes növények otthonunkban

Cserepes növények otthonunkban
Helyezzünk el minél több cserepes növényt otthonunkban, s így a dolgozószobában is, hiszen virágokkal körülvéve nagyobb kedvünk lesz a munkához. Most következzen négy módszer virágaink életben tartására!

Irány a világűr!

Irány a világűr!
Ismét egy egyedi dolgozószobában vagyunk, ahol a képzelet segítségével messzi tájakra kalandozhatunk el.

A munka birodalma

A munka birodalma
Most az erősebb nem képviselőinek is vonzó dolgozószobába vezetjük be önöket. Finom földszínekkel körbevett helyiség ez, mely a természetesség érzését hozza el számunkra.

Ötletmorzsa - Pihenősarok

Ötletmorzsa - Pihenősarok
Rendezzünk be egy kellemes pihenősarkot otthonunkban, hogy megszakítva a napi rutinfeladatokat, ejtőzni és lazítani tudjunk egy kicsit.

Dolgozószoba az étkezőben

Dolgozószoba az étkezőben
Nem minden otthonban adott a lehetőség egy külön dolgozószoba kialakítására. Hogyan hidalhatjuk át a helyhiányt?
Friss hozzászólások

2022.augusztus 08., hétfő / 14:23

Milyen betegsége van a virágomnak? Hogy kezeljem?

2022.július 26., kedd / 18:16

Tanyasi élet Bűd és Szentmihály környékén 4.

2022.január 10., hétfő / 18:56

Yucca pálma levelek száradása

2021.november 24., szerda / 16:27

Rhododendron (Bonsai)

2021.október 11., hétfő / 10:21

Így ültess abesszín kardvirágot!

2021.szeptember 07., kedd / 11:46

Mivel helyettesíthető a BI 58 rovarölő, ami legalább olyan hatásos, mint a volt permetezőszer?

2021.augusztus 10., kedd / 08:22

Mivel helyettesíthető a BI 58 rovarölő, ami legalább olyan hatásos, mint a volt permetezőszer?

2021.július 04., vasárnap / 15:32

Igazi különlegességek a világból


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia