szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Étkező

Ötletmorzsák - Színvariációk egy étkezőbútorra

Ötletmorzsák - Színvariációk egy étkezőbútorra
Íme, egy kis képes kalauz, hogy hogyan lehet pillanatok alatt minimális költséggel megváltoztatni étkezőnk képét.

Repüljünk képzeletben a Távol-Keletre!

Repüljünk képzeletben a Távol-Keletre!
Ázsia e távoli csücskének felderítését folytassuk az étkezők világának megismerésével. Az Európában megszokott formavilágtól eltérő stílust fedezhetünk föl, s ez teszi számunkra érdekessé ezeket a bútordarabokat.

Romantikus hangulatban

Romantikus hangulatban
Kedves férfi olvasóink, ne ijedjenek meg, a romantikus szó hallatán, nem kell piros szívecskékkel „átitatott” étkezőre gondolniuk. Pusztán egy két alapelem jelenik meg ezekben az étkezőkben, amelyek lágyabb, kedvesebb hatást keltenek, s mi nők ennek láttán valóban a romantikára asszociálunk.

A vörös és árnyalatai

A vörös és árnyalatai
A vörös a három alapszín egyike. A vörös tónusok energiát árasztó, s a teret betöltő, valóban hangsúlyos árnyalatok. Meleg színek, dinamikusak, cselekvésre ösztönöznek, a tűzre emlékeztetnek bennünket.

Kék, minden szinten

Kék, minden szinten
A következőkben néhány tippet szeretnénk adni arra, hogy a kék színt milyen sokrétűen használhatjuk helyiségeinkben. Most az ebédlőt vesszük szemügyre.

Vidéki stílusú étkező

Vidéki stílusú étkező
Aki kedveli a rusztikus hatású tereket, az ebben családias és bensőséges hangulatú étkezőben, valóban otthon érezheti magát.  

Iciri-piciri étkező

Iciri-piciri étkező
Nem könnyű feladat, egy kis alapterületű étkezőt úgy berendezni, hogy minden funkciónak megfeleljen, főleg ha az a konyhával egy légtérben van.

A polgáritól napjainkig

A polgáritól napjainkig
Egy kis körutazásra invitálom önöket. Aki még nem döntötte el, hogyan rendezze be érkezőjét, itt ötletet meríthet. Utunk az ún. polgári stílustól az egyszerű vonalvezetésű modern stílusig vezet. Mindhárom megoldás életképes és ízléses.  

A hármas útkereszteződés

A hármas útkereszteződés
Adhatnánk akár ezt a címet is e cikknek, mert az itt látott három különböző étkező stílusirányzatai, „ösvényei” összefutnak. Mindegy, hogy mely úton járunk a bútorok kiválasztásánál, a közös pont a munkánkban,  a harmóniára való törekvés.

Az étkező

Az étkező
  A következőkben néhány példát láthatunk stílus-kialakítási megoldásokra az ebédlőkben. A bemutatott képek igen sokrétűek és kis töprengésre sarkalnak. A stílusok keveredése és sokszínűsége figyelhető meg, melyet bátran alkalmazhatunk saját ebédlőnk kialakításánál. Ki-ki döntse ízlése szerint mely megoldást is látná szívesen otthonában.

Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia