Partner gazdabolt keresése »

Kiszállításról bővebben »
Szerző: Claudia Daiber
Típus: Gasztronómia
Kategória: Életmód
Oldalszám : 128
Méret: 170 x 240 x 7
Bolti ár: 3 495 Ft
Szépzöld ár: 3090 Ft
"Ez a könyv, eltérően a témában megjelent hasonló kiadványoktól, jóval többet kínál egy puszta receptgyűjteménynél. Kimerítően bemutatja a grillezés minden oldalát, hogy az olvasó kevesebb hibát kövessen el, egyre jobban élvezve ezt az időtöltést.
Kötetünkben dióhéjban szólunk a grillezés történetéről, részletesen ismertetjük az egyes készülékfajtákat, valamint biztonságos tanácsokkal, alapanyag-ismerettel, grillpartitippekkel és egyéb értékes gyakorlati javaslatokkal szolgálunk.
Külön fejezet tárgyalja a grillezés egészségi kockázatát, amely napjainkban oly gyakran vált ki heves, már-már hisztérikussá fajuló vitát. Ezzel kapcsolatban előre leszögezhetjük: pánikra semmi ok, nem kell lemondania a grillezés nyújtotta élvezetekről!" Claudia Daiber - szerző
Tartalomból:
Grillezés egykor és most
A hús elkészítésének legősibb módja
A barbecue ma: kedveltebb, mint valaha
A grillezés - férfimunka
Ön milyen típusú grillező?
Grillezés a szabadban
A készülékek palettája
Egyéb grillezési módok
Elsődleges szempont: a biztonság
Grillkellékek ábécéje
A szabadtéri grillezés szabályai
Grillezés négy fal között
Készülékfajták
A készülék beszerzése: csak körültekintően!
További hasznos ötletek
Grillezés és egészség
A grillezés előnyei
Egészséget veszélyeztető tényezők
A grillezés gyakorlata
Mi kerülhet a grillrácsra?
Tárolás és maradékfelhasználás
Grillparti - a teendők jegyzéke
A grillezés jogos kérdései
A grillezés tíz aranyszabálya
Receptek
Húsok
Halak és rákok
Zöldségek
Sajtok
Gyümölcsök
Kenyér
Köretek
Szószok, pácok, mázak
Ízesített vajak, mártogatók
Receptek jegyzéke
Képek forrása
Gyártók, forgalmazók
Facebook Twitter GoogleStartlap