Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hírek

Vetni vagy palántázni, ez itt a kérdés!

Vetni vagy palántázni, ez itt a kérdés!

2023. 10. 17. 13:35:09

Nagy dilemma egy hobbikertésznél, hogy mi a jobb, helyre vetni a növényeinket, vagy palántákat nevelni? Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányi is és ezeket mérlegre téve mindenki eldöntheti, hogy számára mi a kedvezőbb!

Csak nálunk kapható prémium kozmetikai termékek

Csak nálunk kapható prémium kozmetikai termékek

2023. 10. 17. 13:34:26
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mérgezzek, vagy mérgelődjek?

Mérgezzek, vagy mérgelődjek?

2019. 11. 11. 11:00:50 ShopRenter

Gyakori dilemma egy hobbikertésznél, hogy mi a rosszabb: eltűrni, hogy az elvetett, elpalántolt zöldségeink felét a férgek, másik felét meg a gombák tegyék tönkre, vagy inkább kezeljük, „mérgezzük” a kiskertünket? Mindkettő mellett lehet érvelni, hiszen vannak előnyeik és hátrányaik is! Szerencsére mára már nem is ennyire fekete vagy fehér a kép, mert vannak környezetbarát alternatívák is.  Mindezeket mérlegre téve mindenki eldöntheti, hogy mi az, ami még számára egy járható útnak számít a mérgezés és a mérgelődés között.