szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Így kellemesek a pihenőnapok!

Sulyok Józsefné, 2015. aug. 10.


Az ágyások most bőségesen kínálnak virágokat és dekorációs anyagokat, hogy örömet szerezzen önmagunknak vagy az érkező vendégeknek.

Így kellemesek a pihenőnapok!

A csodás nyári időben a sütemény úgy érezzük, hogy még finomabb kint a szabadban elfogyasztva. A család, a barátok számára a kávézóasztalt díszítsük fel a kertből szedett virágokkal.

Tippek!

A virágtölcsérnél találóbb dekorációt nem is tehetnénk a kávézóasztalra. Hogy frissen maradjon, a tortadíszítős, csipkés papírból készült tasakba nedves papírtörlőbe csavarjuk és műanyag zacskóba helyezzük a szegfűt, festőpipitért, kamillát, tejoltó galajt, néhány fűszállal kiegészítve.

Jókedvre derítenek a rézvirág, a sarkantyúka, rózsa, körömvirág, oroszlánszáj, szurokfű színpompás virágai a vázában, vagy akár ajándékként is elvihetjük.

Látványos asztaldísz a hosszú, virágos klematisz indákból, puszpángágakból, hortenziából készült füzér. A szalvétákon a kicsi csokrok ugyanolyan virágból vannak.

Gyönyörűen mutat a bojtorjánból, palástfűből, zanótindából font koszorú. Megszáradt állapotban is jól mutat.

Rövid szárra vágott kardvirágok nagyon feltűnőek egy sima pohárban, egy színes tálcára helyezve.

A mezei virágok nagyszerűen érvényesülnek a vázára húzott sima papírzacskóban.

Bökkönnyel díszített, felcímkézett papírtasakok mutathatják a vendégek helyét.

Falusi hangulatot teremt a frissen szedett parasztkerti csokor, amelyben megtalálhatunk szegfűt, zsályát, margitvirágot, rózsát, mályvát, festőpipitért.

Romantikus látvány a saját készítésű viharlámpa. Tegyünk vizet egy befőttesüvegbe, helyezzünk bele egy úszógyertyát, és díszítsük virágkoszorúval, pl. kecskeruta, kömény, vagy bármilyen adott virággal, ami a kertünkben van.

Kapcsolódó cikk: A bogyós gyümölcsök csodája

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!