szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

kövér porcsin írtása

Lakatos Tivadar     2 552 napja     1092 megtekintés
Tisztelt Szakértő!

Füvesítettünk és a kövér porcsin nagy mennyiségben felütötte a fejét. Ki szeretnénk irtani. Tudna erre alkalmas szert, eljárást ajánlani?

Köszönettel: Lakatos Tivadar
0
0
szavazat
kövér porcsin írtása


4 HozzászólásVarga L
2013. júl. 22. (2 545 napja)
Teljesen helyes a kiegészítés Kis kertésztől,talán még annyit, hogy ne hagyja kivirágozni és magot hozni a gyomokat, akkor valóban 1-2 menetben ki lehet takarítani őket.
VL
Kis Kertész
2013. júl. 16. (2 551 napja)
A tartamhatás talán annyit jelent, hogy a szer csak arra a gyomra van hatással amihez hozzáér. Ami a kijuttatás után kel ki, azt újból le kell permetezni, de valószínűleg 1-2 menetben azért ki lehet írtani, ha a fű kellően megerősödött már nem enged teret a gazoknak. A Szakértő majd kijavít ha mégsem teljsen így van :)
Lakatos Tivadar
2013. júl. 15. (2 552 napja)
Tisztelt Varga Úr!

Köszönöm a válaszát!
Tartamhatása nincs - ez mit jelent? Örökké kezelni kell, sohasem pusztul ki?
Hol kapható, sehol sem találom?!?

Köszönettel: Lakatos Tivadar
Varga L
2013. júl. 15. (2 552 napja)
Üdv!
A pázsitmester 1 nevű szabadforgalmú gyomirtó szert javaslom, az évelőkön kívül minden kétszikű gyom ellen hatékony. Tartamhatása ugyan nincs, de amit érint, az látványosan és gyorsan leperzseli, azaz havonta, kéthavonta ismételni kell.
VL


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.