szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Kövérlevelű porcsin írtása

Egri István     2 173 napja     178 megtekintés
A tavasszal vetett (cca. 100 m2) pázsitban elszaporodott a kövérlevelű porcsin, Eddig kézzel gyomláltam, de a feladat túl nőtt rajtam. Olvastam, hogy a Pázsitmester 1 gyomírtószer megoldaná ezt a problémát, de hosszas keresés után sem tudtam beszerezni. Borsod megyei képviselőjük (Kwizda) irányított erre az oldalra, hogy innen megrendelhető. A kereső viszont csak a Pázsitmester Profi nevű szert hozta fel. Az lenne a kérdésem, hogy a Pázsitmester Profi megoldaná e a problémát, vagy esetleg tud e más szert ajánlani.

válaszát előre is köszönve
0
0
szavazat


2 HozzászólásEgri István
2014. júl. 29. (2 174 napja)
Tisztelt Czinege Erik Úr!

Köszönöm gyors válaszát. Azért voltam bizonytalan, mert a leírásban nincs jelölve, hogy mely gyomnövényeket viszi ki, csak általánosságban évelő kétszíkű stb, míg a Pázsitmester 1 csomagolásán kiemelten van, (volt) jelölve.

Köszönettel
Czinege Erik
2014. júl. 29. (2 174 napja)
Kedves Egri Úr,

A Pázsitmester profi tökéletes erre a feladatra, minden nagyobb gazdaboltban, illetve növényvédő szer lerakatban beszerezhető.


üdvözlettel: Czinege Erik
Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.