szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Nem javul a fű állapota

P. Alexandra     1 178 napja     0 megtekintés
Üdvözlöm!Tavaly tavasszal telepítettünk gyepszőnyeget a kertünkbe, ami az akkori szezon alatt gyönyörűen zöldellt.Sajnos ősszel észrevettük hogy a rettentően sűrű fű gombásodásnak indult, ezért 3 alkalommal gombaölő permetezést csináltunk, és próbáltuk kiszárítani a füvet (mert egyébként sajnos a gombásodás egyik oka a túlöntözés volt). Aztán eljött a tél és a hó miatt nem tudtunk a gyeppel foglalkozni.
Most márciusban nekiálltunk felfrissíteni a gyepet: gyepszellőztetést csináltunk, beszórtuk Compo Floranid hosszú hatású műtrágyával és öntözzük (öntözőrendszerrel). Ez 3 hete történt, viszont sajnos azóta sem látunk javulást a gyepen: néhány helyen zöldül csak, nyoma nincs a feléledésnek, még mindig sárga, elhalt hatást kelt. Tudnának valamit tanácsolni, hogy mihez kezdjünk? Köszönöm a segítséget!
0
0
szavazat
Nem javul a fű állapota


1 HozzászólásP. Alexandra
2017. ápr. 16. (1 178 napja)
Közelebbről a fű.
Kattintson a képre a nagyításhoz


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.