szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Nemrég telepített fű kiszárad,kimegy

Szőnyi-Révfy Barbara     954 napja     0 megtekintés
Üdvözlöm!
Segítséget szeretnék kérni füvesítéssel kapcsolatban. Kb 1,5 hónappal ezelőtt füvesítettünk egy kicsi területet, eddig 2x volt lenyírva a fű. Sajnálatos módon 2 hete vettem észre, hogy az egyik sarokban foltokban kezd barnulni, kiszáradni a fű. Ma vágtam újból, és észrevettem, hogy ahol eddig szép zöld volt, ott is elkezdett kimenni a fű foltokban. Mitől lehet ez (erős napsütés, gomba, hangya...), és miért, mit tudnék ellene tenni, hogy ne menjen ki a fű? Sajnos teljesen tanácstalanok vagyunk, pedig kicsi területről van szó amit befüvesítettünk.
Fényképeket készítettem, mellékelem.
Segítségüket előre is nagyon szépen köszönöm!
0
0
szavazat
Nemrég telepített fű kiszárad,kimegy Nemrég telepített fű kiszárad,kimegy Nemrég telepített fű kiszárad,kimegy Nemrég telepített fű kiszárad,kimegy


1 HozzászólásMártha Izabella
2018. jún. 11. (950 napja)
Kedves Barbara!

A talaj minősége lehet a probléma. Javaslom, hogy talajjavító Trifenderrel kezelje a területet és alaposan öntözze be a talaj mélyebb rétegeibe.

Üdv,
M. Izabella


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.