Oregánós paradicsomos karalábéval
Sulyok Józsefné, 2016. febr. 08.
Finom és könnyű étel, annak akinek az egészséges ételek a kedvencei.

Hozzávalók: 8 db paradicsom, 3-4 gyenge karalábé, majonéz, 1 dl tejföl, olívaolaj, citromlé, só, oregánó
A megmosott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk. A paradicsomforgácsokat összekeverjük a majonézzel, tejföllel, oregánóval, és visszatöltjük a paradicsomba.
Egy tálba rakjuk sorba egymás mellé, köré rakjuk a lereszelt, citromlével olívaolajjal és a sóval ízesített karalábét.
A tetejét megszórhatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, zellerrel, vagy kaporlevéllel.
Kapcsolódó cikk: Mennyire ismerjük a szurokfüvet?
Facebook Twitter GoogleStartlap
Hozzászólások
Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!
Hozzászólás készítése
2020.december 09., szerda / 19:14