szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Oregánós paradicsomos karalábéval

Sulyok Józsefné, 2016. febr. 08.


Finom és könnyű étel, annak akinek az egészséges ételek a kedvencei.

Oregánós paradicsomos karalábéval

Hozzávalók: 8 db paradicsom, 3-4 gyenge karalábé, majonéz, 1 dl tejföl, olívaolaj, citromlé, só, oregánó

A megmosott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk. A paradicsomforgácsokat összekeverjük a majonézzel, tejföllel, oregánóval, és visszatöltjük a paradicsomba.

Egy tálba rakjuk sorba egymás mellé, köré rakjuk a lereszelt, citromlével olívaolajjal és a sóval ízesített karalábét.

A tetejét megszórhatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, zellerrel, vagy kaporlevéllel. 

Kapcsolódó cikk: Mennyire ismerjük a szurokfüvet?




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.június 26., péntek / 21:34

Muskátli bimbóban kukac?

2020.június 26., péntek / 21:32

Tiszafa ,50 éves tűlevelei sárgulnak

2020.június 26., péntek / 21:31

Ismeretlen fekete sàrga rovar a viràgodkertben

2020.június 25., csütörtök / 15:26

Profil módosítás - Visszajelzés

2020.június 23., kedd / 07:45

Nyárfa hajtás írtás

2020.június 20., szombat / 13:14

Nem nőnek a birsalma fáim


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia