szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Rakott zöldborsó

Szépzöld, 2012. jan. 24.


Különleges ízvilágot eredményezett a zöldborsó, ebben a rakott ételben. Nagyon finom lett!

Rakott zöldborsó

A burgonyát (1 kg) és borsót (30 dkg) kicsit előfőzöm, majd olíva olajjal kikenek egy jénai tálat.


A csirkemellet (2 egész db) fűszerekkel (só, bors, fokhagyma) hagymás alapon megsütöm. Majd a három alapanyagot rétegezve elhelyezem a tálba, közben minden réteget fűszerezem sóval, borssal, fokhagymával, bazsalikommal.

 

Sütés előtt:

 


A végén leöntöm tejszínnel (3-5 dl) és sajtot reszelek a tetejére. Beteszem a hideg sütőbe és csak azt kell várnom, hogy összesüljenek az alkotóelemek. Ez kb. fél óra magas fokozaton.


Jó étvágyat!

 

Kapcsolódó cikk:

Langalló

Rakott zöldbab

 

Sütés után:

 


 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.június 26., péntek / 21:34

Muskátli bimbóban kukac?

2020.június 26., péntek / 21:32

Tiszafa ,50 éves tűlevelei sárgulnak

2020.június 26., péntek / 21:31

Ismeretlen fekete sàrga rovar a viràgodkertben

2020.június 25., csütörtök / 15:26

Profil módosítás - Visszajelzés

2020.június 23., kedd / 07:45

Nyárfa hajtás írtás

2020.június 20., szombat / 13:14

Nem nőnek a birsalma fáim


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia