szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Ronda és finom

Szépzöld, 2013. febr. 01.


Nagyon finom és mellette szól, hogy elkészítése kevés időt vesz igénybe. Kezdő szakácsok is bátran nekiláthatnak!

Ronda és finom

Fehérvári szelet


Hozzávalók:

25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 cs. csokoládés pudingpor
2 tojás
1 cs. mazsola
1 cs. ostyatortalap

 

  

 

Elkészítés: A margarint felolvasztjuk a cukorral. Ha folyékonnyá vált, belekeverjük a 2 csomag pudingport, és a 2 egész felvert tojást, néhány percig főzzük (besűrűsödésig).
Ízlés szerint egy csomag mazsolát is bele lehet keverni.


Közben az ostyalapot darabokra törjük. Folpackkal kibélelünk egy őzgerincformát. Az összetört ostyalapot belekeverjük a masszába, majd az őzgerincformába öntjük, jól lenyomkodjuk, kihűlés után hűtőbe téve dermesztjük. Ha teljesen áthűlt, szeletelve tálaljuk.

 

Kapcsolódó cikk:

Nagyi almás sütije 

Desszertek

 

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.június 26., péntek / 21:34

Muskátli bimbóban kukac?

2020.június 26., péntek / 21:32

Tiszafa ,50 éves tűlevelei sárgulnak

2020.június 26., péntek / 21:31

Ismeretlen fekete sàrga rovar a viràgodkertben

2020.június 25., csütörtök / 15:26

Profil módosítás - Visszajelzés

2020.június 23., kedd / 07:45

Nyárfa hajtás írtás

2020.június 20., szombat / 13:14

Nem nőnek a birsalma fáim

2020.június 16., kedd / 21:15

Van-e remény, hogy növényem újra kihajtson?


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia