szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Rozsda elleni permetszer

Nagy László     2 564 napja     340 megtekintés

Kedves Szépzöld szakértő!
Az lenne a kérdésem, hogy rozsda ellene milyen permetszert javasolna? Kb. 70m2 gyepet kézi permetezővel le tudok permetezni vagy mennyiség miatt érdemes motoros/gépi permetezőt használni? (valószínű a túlöntözés játszott szerepet a rozsda kialakulásában, most jobban odafigyelek az öntözésre, hetente nyírom, de egyre terjed, szeintem valamilyen szer alkalmazása nélkül nem fog elmúlni) Válaszát előre is köszönöm.

0
0
szavazat


2 HozzászólásKis Kertész
2013. júl. 16. (2 555 napja)
Szerintem 70nm gyepre teljesen fölösleges a motoros permetező, talán még a pumpálós 5literes verzió is elég amit nagyon sok helyen árulnak.
Varga L
2013. júl. 08. (2 563 napja)
Üdv!
Sajna fűben semminek nincs engedélye, de a megoldás a Talentum lehet, ami szabad forgalmú termék zöldségben is. Ezzel kellene kezelni, permetezni, illetve hosszú távon jó megoldás a Trifender beöntözése, de együtt nem alkalmazható! Most kellene a Talentum, mint tűzoltás, aztán 4-5 nap múlva mehet a Trifender.
VL


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.