szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Táskával a strandra, stílusosan, kreatívan

Scheftsik Tamás, 2014. júl. 14.


Strandra járni szinte mindenki szeret. Azt azonban már sokkal kevésbé kedveljük, ha a cuccokat, akár egy málhás szamár, két kézben, nyakban, lábon, háton és még ki tudja, hol kell cipelni. De mostantól erről is le van a gond, hiszen ha te is szeretnél stílusosan, és könnyen a partra menni, akkor nincs más dolgod, mint elővenni a strandtörölköződet, ollót, tűt, cérnát, kreativitást, és alkotni magadnak egy egyedi, praktikus táskát, ami megkönnyíti a helyzetedet, és akár a kényelmedet is fokozottan szolgálja!

Táskával a strandra, stílusosan, kreatívan

Maximalista strandtatyó

Ha te azok közé tartozol, akik szeretik a fél szekrényt magukkal vinni a strandra, akkor biztosan egy hatalmas zsákkal közlekedsz. Ez pedig, amint leértél a kiszemelt partra, csak útban van, és vigyázni kell, hogy a szél nehogy elvigye. Ha azonban egy kicsit kreatív vagy a törölközővel, akkor ennél könnyebb lesz a dolgod.

Képzeletben harmadold el a kiszemelt törölközőt. Az első harmadot hajtsd rá a másodikra – ez adja majd a táska testét, míg a harmadik rész lesz a ráhajtható felsőrész. Szükséged lesz két olyan cipzárra is, amelyeket teljesen szét lehet cipzárazni. Ezeket hobbiboltban, vagy rövidáru kereskedésben szerezheted be. Varrd őket a törölköző-táska két széléhez, hogy összetartsák az anyagot. Hajtsd rá a tetejét, és válassz egy strapabíró, vastagabb szalagot, hogy a válladra vehesd a pakkot. Ezt varrd a táska tetejéhez, és készen is vagy! Bakolhatod bele az mp3-at, a naptejet, könyvet, szemüveget, játékot, váltás bikinit, kiskutyát, kalapot, vízilovat és lámpabúrát, vagy amit csak kedved van.

Kisebb, kényelmi kivitel.

Ha ekkora igényed nincsenek, igazából csak a naptejet és egy könyvet szoktál magaddal vinni, akkor egy jóval kisebb, ám extrákkal ellátott táska-törölközőt is készíthetsz. Ehhez szükséged lesz két, színben passzoló törölközőre. Az egyiket teljesen terítsd ki, és a végére tégy egy kényelmes kispárnát. A másikkal fedd le a párnát, és vád le az anyagot, ahol a fejtámasz véget ér. Ezt varrd hozzá a törölközőhöz, így rögzítve a párnát. Ezután fordítsd meg a törölközőt.

Most a zsebeket fogjuk a táskára varrni. Ehhez a maradék törölköző anyagára lesz szükségünk. A párnát kezdjük el „belehajtogatni” a törölközőbe. Ha egyenletesen feltekertük, akkor tű segítségével fel tudjuk fércelni a zsebeket. Ezután csak széttekerjük a törölközőt, és valóban a helyére varrjuk a darabokat. Utolsó lépés gyanánt újra feltekerjük az alkotásunkat, és akasztót is alkotunk rá, a már leírt módon, hogy a cipelése is könnyebb legyen. Ahhoz, hogy ne bomoljon szét könnyen a táska, egy kis hurok és egy gomb segítségével „zárszerkezetet” is készíthetünk a táskához.

Kapcsolódó cikk: Vízparti ékszerkülönlegességek

 

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2021.november 24., szerda / 16:27

Rhododendron (Bonsai)

2021.október 11., hétfő / 10:21

Így ültess abesszín kardvirágot!

2021.szeptember 07., kedd / 11:46

Mivel helyettesíthető a BI 58 rovarölő, ami legalább olyan hatásos, mint a volt permetezőszer?

2021.augusztus 10., kedd / 08:22

Mivel helyettesíthető a BI 58 rovarölő, ami legalább olyan hatásos, mint a volt permetezőszer?

2021.július 04., vasárnap / 15:32

Igazi különlegességek a világból

2021.május 18., kedd / 18:35

Fenyőfa védelme pókszerű fekete bogarak ellen

2021.május 03., hétfő / 17:53

Kovács Ferenc Nyírfa megmentése

2021.április 04., vasárnap / 18:33

Profil módosítás - Visszajelzés


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia