szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Tavaszi lakásátöltöztetés

Sulyok Józsefné, 2016. máj. 17.


A virágos dekor mindig derűt, vidámságot hoz a lakásba.

Tavaszi lakásátöltöztetés

Ha lecseréljük a függönyöket, díszpárnákat növénymintásra vagy virágszínűre, szinkronba kerülünk a természettel.

Valóban érvényes az a mondás, hogy „évszakváltás textilekkel jó”, hiszen a dekorkellékek, takarók színe, mintázata pontosan kifejezi, hogy éppen milyen évszakban vagyunk. Más az ősz és a tél világa, ilyenkor tavasszal és nyáron másra vágyunk. Nem kell túlzásba vinni, nehogy anyagi gondokkal megterheljük magunkat.

A díszpárnák, függönyök divat érzékenyek, ezeket pár évente sok helyen lecserélik. A megunt kárpitok frissítését pedig megoldhatjuk kisebb anyagi ráfordítással, derűs takarókkal, huzatokkal.

Az aktuális trendekkel illetően elég nagy szabadságot élvezhetünk, az újítások gyorsan helyet találnak a kereskedelemben, így nagy lehet a választék. A minta és a színskála bőségesen rendelkezésünkre állnak. Illeszkedjünk a lakás karakteréhez, a bútorhoz és a saját ízlésünkhöz. A nagy szabadságon belül nagy a virág és a virágminta közötti különbség, de biztosan akad olyan mely jól illik a lakásunkhoz.

A szőnyegek kérdése nehezebb ügy, mert nem várható el, hogy minden lakásban készleten legyen a váltó szőnyeg, na meg anyagi és tárolási kérdés is.

Nagyobb felfordulást és beruházást igényelnek a bútorok kárpitozása. Ezek köre nem feltétlenül tartozik a tavaszi lakáskialakítás mindennapi esetei közé. A cserék nagy körültekintést igényelnek. Hogyha ilyesmi előtt állunk, akkor a most aktuálisan beszerzendő párnahuzatokból, függönyökből eleve olyanokat válasszunk, amelyek már igazodnak a tervezett, nagyobb átalakítás világához, és ne akkor kelljen lecserélni azokat. 

Kapcsolódó cikk: Nematódák, a gyakori kártevők
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.június 26., péntek / 21:34

Muskátli bimbóban kukac?

2020.június 26., péntek / 21:32

Tiszafa ,50 éves tűlevelei sárgulnak

2020.június 26., péntek / 21:31

Ismeretlen fekete sàrga rovar a viràgodkertben

2020.június 25., csütörtök / 15:26

Profil módosítás - Visszajelzés

2020.június 23., kedd / 07:45

Nyárfa hajtás írtás

2020.június 20., szombat / 13:14

Nem nőnek a birsalma fáim


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia