szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Tonhallal töltött paradicsom

Sulyok Józsefné, 2013. aug. 05.


Sokszor mondják, hogy együnk több halat. Fogadjuk meg!

Itt egy egyszerű és gyorsan elkészíthető finomság.

Tonhallal töltött paradicsom

Hozzávalók:

Szép nagy érett paradicsom, tonhal konzerv, zöldhagyma, vöröshagyma, kapor, és bármilyen zöld fűszernövény, só, bors, citrom leve és a héja lereszelve, olívaolaj, a díszítéshez fejes saláta.

A paradicsom tetejéből egy darabot levágunk, és a belsejét kanállal kikaparjuk, ebbe kerül majd az összekevert massza. Egy tálba beletesszük a tonhalat, a zöldhagymát karikákra vágjuk, a vöröshagymával együtt.

A kaprot és a kiválasztott többi zöld fűszerkeveréket is apróra szeleteljük, hozzátesszük a tonhalhoz, majd a citrom héját belereszeljük és a levét is belefacsarjuk, sózzuk, borsozzuk.

Ha olívaolajas tonhalat használtunk, akkor már nem szükséges hozzá az olívaolaj, de ha csak a sós halat használjuk, okkor tegyünk bele olívát. Végén keverjük hozzá a kikapart paradicsom belsejét, keverjük jól össze, halmozzuk a paradicsomokra a masszát. Egy tálra rakosgassuk rá a salátaleveleket, melyre ráhelyezzük a megtöltött paradicsomot. Jó étvágyat!

Kapcsolódó cikk:

Toszkán rozmaringos frittata


 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.június 26., péntek / 21:34

Muskátli bimbóban kukac?

2020.június 26., péntek / 21:32

Tiszafa ,50 éves tűlevelei sárgulnak

2020.június 26., péntek / 21:31

Ismeretlen fekete sàrga rovar a viràgodkertben

2020.június 25., csütörtök / 15:26

Profil módosítás - Visszajelzés

2020.június 23., kedd / 07:45

Nyárfa hajtás írtás

2020.június 20., szombat / 13:14

Nem nőnek a birsalma fáim


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia