szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Trifender ès gyom stop

Kolter Gàbor     1 794 napja     109 megtekintés
Tisztelt Szakèrtő!
Àprilisban vetett füvem egèsz szèpen beindult a nyàr elejèn. Voltak foltok ahol nem kelt ki a fű de azt mondtàk ez normàlis majd kinő ott is. Pétisóval tápoztam több alkalommal azonban a legutóbbi tápozásnál valami nem lett jó mert nagyon sok helyen elhalt barna lett a fű....mondtàk azt is hogy gombàs. Átgereblyéztem és rávetettem a teljes területre de nem igazán jött be. A fene tudja. A minap kèzi permetezővel Trifender szórtam a területre (350-400nm) de szerintem kevès anyagot juttattam ki mert 60 g fogyott összesen. A kèrdèsem hogy mikor lehet a kezelèst megismètelni legkoràbban? Milyen dózisban lehet újból nekiugrani? Ezen felül rengeteg a gyom (muhar,kakaslábfű,és egyéb) a kézi gyomlálásból finoman szólva is elegem van. Gyom stop szert vettem, azt lehet-e Trifenderrel kombinálni, és ha igen mikor?
0
0
szavazat


2 HozzászólásMártha Izabella
2015. aug. 16. (1 790 napja)
Kedves Gábor!

A gyom stop szert lehet alkalmazni a Trifenderrel, csak a gombaölő készítmények alkalmazását kell elkerülni.
Üdv,
M. Izabella
Mártha Izabella
2015. aug. 16. (1 790 napja)
Kedves Gábor!
A Trifender alkalmazásánál az a lényeg, hogy kipermetezés után alaposan be kell öntözni a gyepet, hogy a gombatörzsek lejussanak a gyökérzónába. Alkalmazása probléma esetén akár kéthetente lehet és a javasolt dózis 15-20 g/100 m2.
Üdv,
M. Izabella


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.