szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Utazás a sütemény – keksz - kenyér országába

Sulyok Józsefné, 2016. jan. 05.


Ezzel a három trükkel újra frissé varázsolhatjuk alkotásainkat.

Utazás a sütemény – keksz - kenyér országába
  1. A kenyér tetejét kenjük be vízzel, majd csomagoljuk alufóliába. Melegítsük 10 percig a sütőben vagy amíg a kenyér rugalmassá nem válik.
  2. A sütemény gyorsan kiszárad, de ha a maradékot tejbe mártjuk és pár percre a sütőbe tesszük, akkor megpuhulnak, a tetejük pedig ropogós lesz.
  3. A nyirkos keksz ismét ropogós lesz, ha a sütőlapra téve egy pár percre betesszük a felmelegített sütőbe, vagy fél percig a mikroba melegítjük. Ezt a módszert alkalmazhatjuk a gabonapehelyhez is. 

Kapcsolódó cikk: Praktikus tésztás trükkök

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!


Friss hozzászólások

2020.június 26., péntek / 21:34

Muskátli bimbóban kukac?

2020.június 26., péntek / 21:32

Tiszafa ,50 éves tűlevelei sárgulnak

2020.június 26., péntek / 21:31

Ismeretlen fekete sàrga rovar a viràgodkertben

2020.június 25., csütörtök / 15:26

Profil módosítás - Visszajelzés

2020.június 23., kedd / 07:45

Nyárfa hajtás írtás

2020.június 20., szombat / 13:14

Nem nőnek a birsalma fáim


Világszép

Kertbarát magazin

Gmedia