Volldünger Linz 0,2 kg

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.
Kívánságlistára teszem
1.450 Ft
Menny.:db
Volldünger Linz 0,2 kg
1.450 Ft
Menny.:db

Leírás

A Volldünger® Linz káliumtúlsúlyos alap- és öntözőtrágya, amely jelentősen elősegíti a generatív folyamatokat, a virágzást és a termésnövekedést, a minőségjavítást. Zöldségfélék, dísznövények vetésekor, vagy ültetéskor alaptrágyaként 1–3 kg/100 m2 dózisban, fejtrágyaként 8–10 naponta (1,0–1,5 kg/100 m2) a talaj felszínére szórva, majd beöntözve alkalmazandó. Csepegtető öntözéssel 7–10 naponta, 0,2–0,33 g/l töménységben juttatható ki. Szőlőben és gyümölcskultúrákban elsősorban a vegetáció első harmadában (április és június között), 1,5–2,0 kg/100 m2 dózisban javasolt kijuttatni, majd ráöntözni. Lombtrágyaként 0,3–0,5%-os töménységben, a növényvédelmi munkákkal egy menetben kijuttatható. Cserepes és levél dísznövények esetében a tavaszi kiültetéskor 0,1%-os oldattal történő belocsolás, majd virágzás idején 0,05%-os tápoldat alkalmazása javasolt.
A Volldünger® termékcsalád a növényvédő szerekkel együtt általában kijuttatható, a felhasználás előtt célszerű keverési próbát elvégezni.

Hatásmód

A Volldünger Linz magas hatóanyag tartalma és kálium túlsúlyos összetétele révén harmónikus tápanyagellátást biztosít a legtöbb kertészeti kultúrában. Elősegíti a kiegyensúlyozotts növekedést, a jobb termékenyülést és az érési, színesedési folyamatokat is pozitívan befolyásolja.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Csatolt dokumentumok