Wuxal Super 0,25l
Video
Wuxal Super 0,25l

Wuxal Super 0,25l

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.
Kívánságlistára teszem
1.850 Ft
Menny.:db
Wuxal Super 0,25l
1.850 Ft
Menny.:db

Leírás

A Wuxal® Super kiemelkedően magas hatóanyag-tartalma mellett fontos tulajdonsága az is, hogy a növények Hatóanyag: 10% N, 10% P2O5, 7,5% K2O + mikroelemek. / Forgalmazási kategória: III. / Kiszerelés: 0,25 l, 1 l, 5 l. számára optimális tápanyagfelvételt tesz lehetővé. Képes enyhíteni az időjárás okozta károkat azzal, hogy megakadályozza a súlyos tápanyaghiányt. A kedvezőtlen időjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és a növényen belüli szállítását. Szárazság, légköri aszály idején is képes segíteni a gyökereknek a tápanyag felvételében. A Wuxal® Super gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen, azáltal, hogy szabályozza a termések méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását a kelátképző anyag (EDTA), egyéb bioaktív anyagok is támogatják.

Szőlő- és gyümölcskultúrákban 0,3%-os töménységben, a tenyészidőszak folyamán 6–7 alkalommal, a növényvédő szeres kezelésekkel kombinálva. Szamócában 0,1–0,2%-os töménységben, a kiültetés utáni első héttől kezdve hetente. Zöldségtermesztésben hajtatásban való tápoldatozásra 0,1–0,2%-os töménységben, levéltrágyázásra önmagában vagy a növényvédő szeres kezelésekkel kombinálva, 0,4%-os töménységben. Dísznövények a növények fejlettségi állapotától függően 0,05–0,5%-os, tápoldatozásra 0,05–0,1%-os töménységben. A Wuxal® fontos tulajdonságai közé tartozik, hogy a növény számára optimális tápanyagfelvételt tesz lehetővé. Képes enyhíteni az időjárás okozta károkat azáltal, hogy megakadályozza a súlyos tápanyaghiányt. A kedvezőtlen időjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és növényen belüli szállítását. A Wuxal® szárazság idején is képes segíteni a gyökereknek a tápanyagfelvételben. A Wuxal® gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen azáltal, hogy szabályozza a termés méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását a kelátképző mellett bioaktív anyagok is segítik.

Hatásmód

A létfontosságú makroelemek, (Nitrogén, Foszfor, Kálium) mellett a mikroelemek is nélkülözhetetlenek a növények biokémiai életfolyamataiban, a légzésben, a fotoszintézisben, termékenyülésben, színképzésben, stb. A nitrogén elsősorban a növekedésben, a foszfor a gyökeresedésben, virágzásban (az energiaigényes időszakokban) segít, a kálium pedig kiemelkedő jelentőségű a növényi ellenálló képesség javításában, a termés cukortartalmának és színének, ízének fokozásában is. A Wuxal® Superrel lombon és gyökéren keresztül is gyorsan és hatékonyan pótolhatóak ezek az esszenciális tápelemek.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Csatolt dokumentumok